Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Supafil Loft dakisolatie - HR Isowool Knauf

Bij spuitisolatie denk je waarschijnlijk meteen aan PUR. Toch zijn er ook nog alternatieven verkrijgbaar, zoals de glaswol spuitisolatie Supafil Loft van Knauf. Je kan het laten inspuiten tussen het dakgebinte of gewoon los laten liggen op de zoldervloer. Net zoals bij PUR is ook hier geen dampscherm nodig.

 

Wat is Supafil Loft?

Supafil Loft is een variant op het bekende Supafil dat gebruikt wordt om bestaande spouwmuren te isoleren. Het materiaal bestaat uit minerale wol die beschermd is met een laagje siliconen zodat het geen vocht kan absorberen. Supafil Loft wordt gespoten in zoldervloeren of rechtstreeks onder het dak. Door de glaswol onder hoge druk in te spuiten, worden ook moeilijk bereikbare plaatsen perfect geïsoleerd. Supafil Loft 45 wordt soms ook verkocht onder de naam HR IsoWool.

 

Prijs Supafil HR Isowool Loft

De prijs voor Supafil Loft schommelt gemiddeld rond 20 à 30 euro voor een isolatiedikte van 20 centimeter. Aangezien de prijs grotendeels bepaald wordt door de totale oppervlakte en moeilijkheidsgraad, doe je er goed aan een offerte op maat te vragen. Via onze offertepagina kan je nu gemakkelijk prijzen vergelijken bij verschillende aannemers.

Klik hier om een offerte aan te vragen voor Knauf Supafil Loft 045.

 

Supafil Loft dakisolatie

 

 

Voordelen van gespoten glaswol

Gespoten glaswol biedt heel wat voordelen ten opzichte van gespoten PUR. Het is brandveilig, niet-chemisch en makkelijk te verwijderen en te recycleren. Ook wanneer je omgevingsgeluiden wil weren, scoort Knauf Supafil Loft opvallend beter dan gespoten PUR. Ook wat de prijs betreft is het een pak voordeliger dan PUR.

 

Nadelen Supafil Loft 045

Aangezien je voor dit type isolatie een spuitmachine nodig hebt kan je Supafil Loft niet zelf plaatsen. Je moet dus steeds een beroep doen op een plaatser van dakisolatie. Ben je van plan zelf te isoleren, dan ben je beter af met glaswol op rollen. Wanneer je geen handige Harry bent, zal spuiten vaak goedkoper uitkomen, aangezien het aantal werkuren drastisch teruggedrongen wordt. Bovendien krijg je ook veel meer subsidies en premies wanneer je de zolder of het dak laat isoleren.

Ontdek hier alle subsidies voor dakisolatie.

 

Offertes voor dakisolatie ontvangen?

Kies voor een erkend isolatiespecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende isolatiespecialisten